O poveste de iubire nu e despre cei care isi pierd inima, ci despre cei care gasesc acea fiinta intristata pe care, cand o aflii, trupul nu mai poate insela cu nimeni, nu mai are nicio masca- nici intelepciunea somnului, nici ritualul fasoanelor sociale. Este o mistuire a sinelui si a trecutul.



Michael Ondaatje- Pacientul englez

miercuri, 17 noiembrie 2010

Cafea cu parfum de femeie..:X

Cafeaua este o substanta interesanta, parca are o legatura cu divinitatea, este acel ceva care cu mirosul sau iti creeaza un orgasm olfactiv. Ce senzatie placuta ai cand dimineatza ajungi la servici si colegii tocmai au pus cafetiera la treaba, si tot biroul miroase a cafea, sau plimbandu'te pe culoarele scolii sau facultatii treci pe langa cabinetul unui profesor si de acolo iese miros de cafea!
Majoritatea ne incepem ziua cu o cana de cafea. Cati dintre voi va treziti dimineatza, deabia va tineti ochii deschisi si mergeti direct la bucatarie, si bajbaind peacolo ca niste zomby adormiti, primul lucru care il faceti este sa puneti cafeau pe foc, si deabia dupa ce sorbiti prima, a doua gura de cafea, parca va treziti cu adevarat.
Si imaginati'va ce perfecta ar fi acea dimineata in care te trezeste un miros placut de cafea buna si te gadila pe la nas, te uiti in jurul tau si vezi patul ravasit, pe covor sunt aruncate cateva haine te uiti mai atent si realizezi ca nu sunt doar ale tale, si pe langa asta observi cu stupoare ca nici macar nu esti la tine acasa, si acel miros divin de cafea este amestecat cu mirosul parfumului emanat de plapuma care iti acopera jumate din fata, este un placut parfum de femeie combinat cu putin miros de piele catifelata, inchizi ochii si savurezi acea combinatie de arome, de care parca nu te'ai mai desparti, la un moment dat auzi “Buna dimineata iubitule!!!”, deschizi ochii si te uiti la ea, imbracata cu tricoul tau care ii este mai mare cu doua numere, si care ii scoate in evidenta formele dar in acelasi timp deabia reuseste sa ii acopere soldurile perfecte, parul saten lung..brunet, blond..roscat, nu stiu preferintele!!  ii acopera umerii intr'un mod ciudat si rebel, se apropie de pat si iti intinde o ceasca cu cafea aburinda, dupa care te saruta, iar tu esti in al noualea cer.
Cine nu ar vrea sa traiasca o astfel de dimineatza, ar fi mirific. Tot ce iti poti dori de la o dimineatza este o cafea cu parfum de femeie.

P.s. Imi cer scuze Mihai dar trebuia neaparat sa fac asta..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu